Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Θέματα προσομοίωσης (Επαναληπτικά θέματα) ΟΕΦΕ & Θέματα ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ

Θέματα προσομοίωσης ΟΕΦΕ 
Συνεχής ενημέρωση

Όλα τα θέματα ΟΕΦΕ χωρίς λογότυπα!!!
Μπορείτε να κατεβάσετε, να εκτυπώσετε ή να δείτε όλα τα επαναληπτικά θέματα ΟΕΦΕ μαζί με τις λύσεις τους.

Κάντε κλικ εδώ για να τα δείτε ή να τα κατεβάσετε (onedrive)

Κάντε κλικ εδώ για να τα δείτε ή να τα κατεβάσετε (google drive)


Όλα τα θέματα ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ χωρίς λογότυπα!!!
Μπορείτε να κατεβάσετε, να εκτυπώσετε ή να δείτε όλα τα επαναληπτικά θέματα ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ μαζί με τις λύσεις τους.

Κάντε κλικ εδώ για να τα δείτε ή να τα κατεβάσετε (onedrive)

Κάντε κλικ εδώ για να τα δείτε ή να τα κατεβάσετε (google drive)


Όλα τα θέματα ΟΕΦΕ με τις λύσεις τους σε ένα pdf
Κατεβάστε ελεύθερα αποκλειστικά από εδώ όλα τα θέματα ΟΕΦΕ με τις λύσεις τους σε ένα pdf για τα εξής μαθήματα:
Άλγεβρα Α Λυκείου
Άλγεβρα Β Λυκείου
Μαθηματικά Β Λυκείου
Μαθηματικά Γενικής Γ Λυκείου
Μαθηματικά Κατεύθυνσης Γ Λυκείου

Κάντε κλικ εδώ για να τα δείτε ή να τα κατεβάσετε (onedrive)

Κάντε κλικ εδώ για να τα δείτε ή να τα κατεβάσετε (google drive)

Η απόφαση της ΟΕΦΕ να διακόψει την συνεργασία της με την keystone (κυρίως για οικονομικούς λόγους) είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και δεύτερη προσομοίωση με όνομα "Είμαστε Μέσα" και για την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω λεπτομέρειες:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Αγαπητοί φίλοι,
Με την επικοινωνία μας αυτή, δίνουμε την γενική εικόνα και τις βασικές παραμέτρους της εναλλακτικής διαδικασίας προσομοίωσης, που οργανώνουμε, με την επιστημονική υποστήριξη συναδέλφων σας φροντιστών και στην οποία σας καλούμε να συμμετάσχετε. Όπως σας υποσχεθήκαμε, η νέα προσομοίωση θα είναι πρωτοποριακή, με καινοτομίες, εκπλήξεις και εμμονή στην ποιότητα. Θα είναι μια διαδικασία για τα φροντιστήρια που θέλουν να ξεχωρίσουν:
1. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ: Την ονομάζουμε "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ". Επιλέξαμε ένα όνομα που τυγχάνει πολλαπλής ανάγνωσης και είμαστε σίγουροι ότι θα αρέσει πολύ στους μαθητές σας. Το "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ" δεν θα είναι απλά μια προσομοίωση όπως την ξέρετε, αλλά θα περιλαμβάνει και ένα δεύτερο σκέλος, μια καινοτομία που ζητούν τα περισσότερα φροντιστήρια και μαθητές στην Ελλάδα: Το Στατιστικό Προφίλ της Εκπαιδευτικής Πορείας του κάθε Μαθητή.
2. ΦΑΣΕΙΣ: Το "Είμαστε Μέσα" θα έχει δύο φάσεις την περίοδο 2017-18:
 • Την Προσομοίωση του Γενάρη (Φάση 1) με 20 μαθήματα (3 με 13 Γενάρη) και
 • Την Προσομοίωση του Απρίλη (Φάση 2) με 45 μαθήματα.
Κάθε φροντιστήριο θα μπορεί να πάρει μέρος σε όποια φάση θέλει ή θα μπορεί να εγγραφεί και στις δύο φάσεις μαζί, με έκπτωση. Δεν εξαγγέλλουμε τώρα φάση διαγνωστικών για το Σεπτέμβρη. Θα αποφασίσουμε εάν θα το κάνουμε ή όχι αφού το συζητήσουμε μαζί σας.
3. ΘΕΜΑΤΑ: Τα διαγωνίσματα συντάσσονται από Επιστημονικές Επιτροπές Εκπαιδευτικών Φροντιστών που επιλέγονταμε αξιοκρατικά και επαγγελματικά κριτήρια. Ξέρουμε να διαλέγουμε τους καλύτερους. Εγγύηση αποτελούν οι απαντήσεις που δίνουμε κάθε χρόνο, on-line, στα θέματα των Πανελλαδικών. Θα είναι εργαλείο για τη δουλειά σας και θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
4. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΜΑΘΗΤΗ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Εάν το φροντιστήριο που συμμετέχει στο "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ" επιθυμεί, θα μπορεί να έχει το Στατιστικό Προφίλ της Επίδοσης του κάθε μαθητή που συμμετέχει στη διαδικασία (σε σύγκριση με τα πανελλαδικά στατιστικά) και θα μπορεί να επιλέξει εάν θα το κοινοποιήσει ή όχι στο μαθητή και τους γονείς του. Για όσους επιλέξουν να συμμετάσχουν και σε αυτό το σκέλος του "Είμαστε Μέσα", η διαδικασία θα λειτουργεί ως εξής:
α. Τα γραπτά θα βαθμολογούνται από τα φροντιστήρια και οι βαθμοί θα καταχωρούνται σε ειδική εφαρμογή Καταγραφής & Στατιστικής Ανάλυσης των επιδόσεων των μαθητών, που θα είναι διαθέσιμη στη σελίδα του κάθε φροντιστηρίου, στην εφαρμογή διαχείρισης του "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ". Εσείς επιλέγετε εάν οι βαθμοί θα καταχωρούνται με κωδικό, ψευδώνυμο ή επώνυμα,
β. Οι βαθμοί που θα καταχωρούνται πανελλαδικά, θα σταθμίζονται και σύντομα, μετά τη λήξη της προθεσμίας που θα δοθεί, η κάθε μονάδα που θα συμμετέχει θα λαμβάνει:
 1. Το Στατιστικό Προφίλ της Επίδοσης του κάθε μαθητή, ανά μάθημα και συνολικά. Θα είναι ένα ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ "REPORT", με το λογότυπο του φροντιστηρίου, πίνακες με τις επιδόσεις του μαθητή, πανελλαδική κλιμάκωση αποτελεσμάτων, γραφήματα και σχόλια που θα μπορείτε να εισάγετε, για κάθε μαθητή. Επίσης εάν το επιλέξετε θα περιλαμβάνει την απόκλισή των βαθμών του μαθητή από τους συμμαθητές του και από τον πανελλαδικό Μ. Όρο. Το report, θα το "κατεβάζει" το φροντιστήριο και εφόσον το κρίνει σκόπιμο θα μπορεί να το κοινοποιήσει είτε σε εκτύπωση είτε ηλεκτρονικά στο γονέα και το μαθητή.
 2. Το αντίστοιχο Στατιστικό Προφίλ του κάθε Φροντιστηρίου που συμμετέχει στη διαδικασία. Με απόλυτη εχεμύθεια.
Έτσι, με τη συμμετοχή της στο "Είμαστε Μέσα" η κάθε μονάδα δε θα συμμετέχει απλά σε μια προσομοίωση, αλλά σε μια ολοκληρωμένη διαδικασία Εξωτερικής Αξιολόγησης που θα συμπληρώνει τη δουλειά και την εσωτερική αξιολόγηση του φροντιστηρίου. Μια διαδικασία που αναβαθμίζει την ποιότητα του εκπαιδευτικού έργου και παράλληλα προσφέρει στο φροντιστήριο ένα εξαιρετικό εργαλείο marketing κατά την περίοδο των εγγραφών. Όπως γνωρίζετε, οι περισσότεροι γονείς ζητούν να μάθουν που «βρίσκεται» το παιδί τους σε σχέση με τους συμμαθητές του και θα ήθελαν να μάθουν που βρίσκεται σε σύγκριση με τα πανελλαδικά δεδομένα.
5. ΕΝΤΥΠΑ: Για κάθε φάση θα υπάρχει μια ξεχωριστή αφίσα. Με πρωτοποριακό και νεανικό εικαστικό. Κάθε μονάδα θα λαμβάνει, χωρίς χρέωση, 5 αφίσες για την κάθε φάση στην οποία συμμετέχει, σε κύλινδρο. Επίσης θα εκδοθούν και θα διατίθενται, με χρέωση, τετράδια του ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ και μαύρες αυτοκόλλητες ετικέτες τύπου πανελλαδικών.
6. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δίνουμε πραγματικά και από την αρχή χαμηλές τιμές. Δεν σας υποχρεώνουμε να εγγραφείτε σε πακέτο. Παρέχουμε απόλυτη ευελιξία ως προς τις φάσεις και τον αριθμό των μαθημάτων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
Δε σας κοροϊδεύουμε με μικρομειώσεις. Δεν σας παραπλανούμε, ούτε σας αποπροσανατολίζουμε, με μισές αλήθειες, ψεύδη, επιλεκτικές αναφορές σε τμήματα συμβάσεων, συγκρίσεις ανόμοιων πραγμάτων και ανακρίβειες. Δε σας θεωρούμε αδαείς, αφελείς και δεδομένους.
Με τη συμμετοχή σας στο ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ, δε χρηματοδοτείτε το φαγοπότι κάποιων. Καταβάλλετε το κόστος της διαδικασίας και της λειτουργίας μιας επιχείρησης, όπως η δική σας, που παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Καταβάλλετε το κόστος μιας ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.
Πριν αποφασίσετε το ποια προσομοίωση θα επιλέξετε, συγκρίνετε τις χρεώσεις και θα κατανοήσετε τι "παίζεται". Οι δικές μας χρεώσεις είναι οι εξής:
α. Φάση Γενάρη: 39 ευρώ τα Γενικά Φροντιστήρια, 29 ευρώ τα Θεματικά Φροντιστήρια.
β. Φάση Απρίλη: 99 ευρώ τα Γενικά Φροντιστήρια, 69 ευρώ τα Θεματικά Φροντιστήρια.
γ. Πακέτο των 2 Φάσεων (με έκπτωση 15%): 117 ευρώ τα Γενικά και 83 ευρώ τα Θεματικά Φροντιστήρια. Όσοι εγγραφούν στο πακέτο των 2 φάσεων, θα λάβουν ως δώρο. εκτός από τις αφίσες, τετράδια και ετικέτες: 100 + 100 τα γενικά και 50 + 50 τα υπόλοιπα φροντιστήρια.
Οι παραπάνω τιμές είναι ΤΕΛΙΚΕΣ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Επιβάρυνση εγγραφής για επιπλέον μονάδες της ίδιας ιδιοκτησίας: 35% για κάθε επιπλέον μονάδα, επί του συνολικού κόστους συμμετοχής της 1ης μονάδας. Για την κάθε επιπλέον μονάδα λαμβάνετε: επιπλέον υδατογράφημα με την περιοχή της, επιπλέον αφίσες και στις περιπτώσεις πακέτων 2 φάσεων, επιπλέον τετράδια/ετικέτες, ως δώρο.
Στις χρεώσεις παρέχουμε μια σημαντική καινοτομία για τα θεματικά φροντιστήρια, αλλά και για τα γενικά που δεν χρειάζονται όλα τα μαθήματα. Οι μικρότερες χρεώσεις (εκτός του γενικού πακέτου), δεν γίνονται με βάση προκαθορισμένα θεματικά πακέτα αλλά με βάση τον αριθμό των μαθημάτων που θα επιλέξετε εσείς. Επιλέγετε όποια και όσα μαθήματα θέλετε! Έτσι πέφτει το κόστος σημαντικά για τους περισσότερους από σας. Το τελικό κόστος σας, θα διαμορφώνεται ανάμεσα στη μέγιστη και την ελάχιστη τιμή, της καθεμιάς από τις 3περιπτώσεις (α, β, γ) που αναφέρονται παραπάνω.
7. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Δεν θα υπάρξει καμιά έκπληξη για το Γενάρη. Υπάρχει ενδεχόμενο μικροαλλαγών για τον Απρίλη, σε σχέση με αυτά που περιμένετε. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός δεκαημέρου από την ιστοσελίδα του "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ".
8. ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Οι εκφωνήσεις και οι απαντήσεις των διαγωνισμάτων θα δημοσιοποιούνται μαζί, σε εύλογο χρόνο μετά την ημερομηνία του κάθε διαγωνίσματος, έτσι ώστε να ακυρώνεται η εξεταστική αξία των διαγωνισμάτων, για όσους δεν συμμετέχουν νόμιμα.
9. ΤΕΧΝΙΚΗ-ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Θα έχετε τη γνωστή ποιότητα υποστήριξης που λαμβάνετε 17 χρόνια. Υποστήριξη από την έναρξη μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας και στις καθορισμένες ημερομηνίες θα λάβετε ποιοτικά θέματα, στην ώρα τους, ΜΕ ΤΟ ΥΔΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ ΣΑΣ. Ξέρετε τι υπηρεσία θα πάρετε. Έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
10. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Η όλη διαδικασία θα αξιολογείται από εσάς, ποσοτικά και ποιοτικά, με εναλλακτικό τρόπο αξιολόγησης. Θα διαβάζουμε και θα λαμβάνουμε σοβαρά (και όχι εικονικά) υπόψη μας τις αξιολογήσεις σας.
11. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ: Από την πλευρά μας θα σας στείλουμε τις αφίσες προβολής του "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ", εφόσον το ζητήσετε, αλλά δεν θα δημοσιοποιήσουμε τη συμμετοχή σας χωρίς την άδειά σας. Θα υπάρξει απόλυτη εχεμύθεια από την πλευρά μας. Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς που θα μας επιλέξετε, μέλη και αιρετοί, είναι πιθανό να δεχθείτε πιέσεις και bullying από κάποιους που λένε ότι έχουν αφήσει τις δουλειές τους και ασχολούνται αποκλειστικά με το καλό σας. Εσείς θα αποφασίσετε για τον τρόπο και την έκταση της προβολής της συμμετοχής σας στη διαδικασία.
12. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Την επόμενη Δευτέρα 13/11, θα λειτουργήσει η ιστοσελίδα και η πλατφόρμα εγγραφών της διαδικασίας, στην ηλ. Διεύθυνση www.eimastemesa.gr και στη συνέχεια η σελίδα μας στο facebook. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Εκεί θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας και τη φόρμα εγγραφής σας, απλά και αυτονόητα, με το γνωστό τρόπο με τον οποίο είστε εξοικειωμένοι.
Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη στήριξη.
Είμαστε μαζί ….Είμαστε Μέσα.

Γρηγόρης Κωνσταντόπουλος
Keystone
Παρακάτω βλέπετε την επίσημη ανακοίνωση της ΟΕΦΕ για το θέμα:


Αυτό εξηγεί και το γεγονός ότι πλέον στο επίσημο site της ΟΕΦΕ δεν θα βρείτε τα επαναληπτικά θέματα προηγούμενων ετών. Ευτυχώς τα έχουμε όλα εδώ.
Είναι προφανές ότι κερδισμένα θα βγουν τα φροντιστήρια καθώς ο ανταγωνισμός θα ρίξει τις τιμές, οι μαθητές που θα έχουν δυνατότητα να γράψουν περισσότερα ποιοτικά διαγωνίσματα αλλά και οι καθηγητές που θα έχουν πρόσβαση σε χρήσιμο υλικό προετοιμασίας. Περιττό να πούμε ότι θα παρακολουθούμε το θέμα από κοντά και θα εμπλουτίσουμε την διαδικτυακή μας βιβλιοθήκη.Χαράλαμπος Κ. Φιλιππίδης
Μαθηματικός

80 σχόλια:

 1. Θα ηθελα να μαθω ποτε θα βγουν τα Θεματα ΟΕΦΕ Β Φασης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βγήκαν ήδη και ειναι στον φακελο 2015 β φαση

   Διαγραφή
 2. Biologia genikis g lukeiou 2015?k ta kateuthinsis theoritikis ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ποτε θα εχετε τις λυσεις στην αλγεβρα β λυκειου για τη β φαση ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ποτε θα βγουν τα θεματα της αλγεβρας β λυκειου για τη β φαση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ποτε θα βγουν της φυσικης κατευθηνσης β λυκειου β φαση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΑΟΘ ΙΙ ΚΑΙ ΑΟΔΕ (ΕΠΑΛ)????? 2015 Β' ΦΑΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Άόθ και άοδε β φάση?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Απαντήσεις στην έκθεση Β Λυκείου (α φάση) ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Έκθεση β λυκείου α φάση 2016 απαντήσεις.;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Έκθεση β λυκείου β φάση 2016 ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Έκθεση β λυκείου β φάση 2016 ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Γειά σας , ποτε θα αναρτηθούν τα θέματα αρχαίων προσανατολισμού β λυκειου της β φάσης;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Όταν λάβουμε σχετική άδεια από την ΟΕΦΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Β φάση Γ' Λυκείου φυσική θεματα-λυσεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Χριστος Ανεστη, Χρονια πολλα! Θεματα Β φασης 2016 μαθηματικα προσανατολισμου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Β φάση Γ' Λυκείου ΑΕΠΠ λύσεις; :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Μπορείτε να μου στείλετε τα μαθηματικα κατ. γ λυκειου οεφε 2016 β φάση;
  στο kbabalis1@gmail.com;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤ Γ ΛΥΚ ΟΕΦΕ Β ΦΑΣΗ 2016 ΣΤΟ FAGIANS@HER.FORTHNET.GR ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ FAGIANS@HER.FORTHNET.GR ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤ, Β ΦΑΣΗ ΟΕΦΕ 2016 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μήπως είναι δυνατόν να μου στείλετε σε email (panagiotis.krystallidis@gmail.com) τα θέματα ΟΕΦΕ Β φάση για Βιολογία Προσανατολισμού και Γενικής Παιδείας; σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων.
  Με εκτίμηση
  Κρυσταλλίδης Παναγιώτης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ SYMVOLH@YAHOO.GR ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤ, Β ΦΑΣΗ ΟΕΦΕ 2016 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ SYMVOLH@YAHOO.GR ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤ, Β ΦΑΣΗ ΟΕΦΕ 2016 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Καλησπέρα,μπορειτε να μ στείλετε β φάση ΟΕΦΕ 2016 μαθηματικα προσανατολισμου στο email tzamele@hotmail.com ευχαριστω πολυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Καλησπέρα,μπορειτε να μ στείλετε β φάση ΟΕΦΕ 2016 μαθηματικα προσανατολισμου στο email tzamele@hotmail.com ευχαριστω πολυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Xαίρετε,
  Θα το εκτιμούσα εάν μου στέλνατε τα θέματα Βιολογίας Προσανατολισμού Β φάσης 2016.
  Ευχαριστώ πολύ,
  demetr_04@yahoo.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Γεια σας,
  Θα ήθελα και εγώ τα θέματα Βιολογίας Προσανατολισμού αν σας είναι εύκολο!
  Ευχαριστώ πολύ!
  elisaptv@gmail.con

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Χριστος Ανεστη, Χρονια πολλα! Θα μπορούσατε να μου στείλετε στο georgedoit1@gmail.com τα Θεματα Β φασης 2016 μαθηματικα προσανατολισμου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Χριστος Ανεστη, Χρονια πολλα! Θα μπορούσατε να μου στείλετε στο georgedoit1@gmail.com τα Θεματα Β φασης 2016 μαθηματικα προσανατολισμου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. πρωτότυπο αίτημα!!!Θα μπορούσατε να μου στείλετε στο atxrist@gmail.com τα Θεματα Β φασης 2016 μαθηματικα προσανατολισμου;
  ευχαριστώ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου στείλετε τα Θέματα του Οεφε Βιολογίας προσανατολισμού της Β φάσης στο παρακάτω email: christine.kiourka@gmail.com
  Ευχαριστώ πολύ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΑΟΘ ΙΙ ΚΑΙ ΑΟΔΕ (ΕΠΑΛ)????? 2016 Β' ΦΑΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Γ΄ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Δ4.ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ!!!ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ (ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΩΝΟ).ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΑΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ 3 ΚΑΙ 4 ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΤΗ.ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ , ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είχα μηνύματα και από άλλους συναδέλφους ότι τους δυσκόλεψε το Δ3 και το Δ4. Επιτρέψτε μου όμως να πω ότι δεν ειναι ευθύνη της ΟΙΕΛΕ η δυσκολια των θεματων αλλά του Υπουργείου καθως ποιος μπορεί να ξεχασει το Β θέμα των Μιγαδικών που είχε αφήσει ιστορία! Όσο η ΚΕΕ θα επιλέγει να ξεζουμίζει τους μαθητές με τόσο απαιτητικά θέματα δυστυχώς όλοι εμεις που προετοιμάζουμε μαθητές για τις εξετάσεις θα πρέπει να ακολουθούμε σε αυτόν τον παραλογισμο.

   Διαγραφή
 34. καλησπερα σας, =) τις απαντησεις των θεματων οεφε β φασης της ιστοριας κατευθυνσης ποτε θα τις ανεβασετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. καλησπερα σας, =) τις απαντησεις των θεματων οεφε β φασης της ιστοριας κατευθυνσης ποτε θα τις ανεβασετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ότι εχω το ανεβάζω πλεον. Παρακαλώ βοηθήστει και εσείς στέλνοντας όσα αρχεια μας λείπουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Καλησπέρα σας! Θα ήθελα εφόσον είναι δυνατό να μου στείλετε τις απαντήσεις της Βιολογίας Κατεύθυνσης Γ' Λυκείου (Β' Φάση). Το e-mail: christosathanasoulis2@gmail.com
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. μηπως γινεται να μου στελνατε τα θεματα β φασης στο angie.siman@gmail.com ,γιατι δεν μπορω να μπω στο συγκεκριμενο site. Σας ευχαριστω πολυ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Ευχαριστούμε που ανεβάζετε τα θέματα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Παρακαλω απλα ζητω και τη βοηθεια ολων σας για τα υπολοιπα μαθηματα

   Διαγραφή
  2. δε ξερω αν φαινεται το προηγουμενο σχολιο μου αλλα μηπως εχετε τα θεματα της βιολογιας κατευθυνσηε και της χημειας κατευθυνσης γ λυκειου?
   email: mariadimo13@gmail.com

   Διαγραφή
 40. ευχαριστουμε πολυ για την ανακοινωση των θεματων αλλα μηπως θα μπορουσατε να μου στειλετε της BIOΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ και XHMEIAΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ θα σας ημουν υποχρεη!!! ευχαριστω και παλι <3 :) τωρα δε ξερω αν το θελετε αλλα το email μου ειναι αυτο: mariadimo13@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Γεια σας, μήπως μπορείτε να ανεβάσετε τα θέματα μαζι με τις λύσεις της φυσικής κατεύθυνσης β φάσης της 2α Λυκείου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. οεφε 2016 μαθηματικα κατ. β φαση οι λυσεις ποτε θα βγουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Σας παρακαλώ πάρα πολύ είναι μεγάλη ανάγκη μπορείτε να μου στείλετε στο email gmouzouraki@gmail.com τα θέματα του οεφε της Β ΦΆΣΗΣ στα μαθήματα ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΦΥΣΙΚΉ ΧΗΜΕΊΑ ΚΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΉ ΓΛΏΣΣΑ ? Η εν πάσει περιπτώσει όποια από αυτά διαθέτετε ... σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. καλησπέρα,
  μήπως υπάρχουν τα θέματα των λατινικών β' φάσης;αν είναι διαθέσιμα μπορείτε να μου τα στείλετε στο kon.kft@gmail.com.
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. καλησπέρα,
  είναι διαθέσιμο το αρχείο για τα λατινικά γ' λυκείου φάση β';
  θα σας ήμουν υπόχρεη αν το στέλνατε στο kon.kft@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Εχω ανεβασει όσα αρχεια εχω ηδη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Κ.Καθηγητα αν σας ρωτουσε καποιος ποιο ειναι το κλειδι της επιτυχιας σε μια επιστημη,εκτος απο τη σκληρη δουλεια,σε τι αλλο θα αναφεροσασταν?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ειχαν ρωτησει καποτε τον Αινσταιν ποιο ειναι το τριπτυχο της επιτυχιας σας και απαντησε: Δουλεια, δουλεια, δουλεια. Υπερκαλυπτει ολα τα αλλα. Ας προσθεσω μονο αγαπη και μερακι γι αυτο που κανεις ωστε η δουλεια να σου φαινεται σαν ενα ωραιο χομπι

   Διαγραφή
 48. οι απαντησεις για τα θεματα οεφε 2017 β φαση ποτε θα δημοσιευτουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όταν δώσει σχετική άδεια η ΟΕΦΕ. Διαβάστε όμως τα αρχεία που έχω στον φάκελο 2017 και θα λάβετε τις απαντήσεις που ψάχνετε.

   Διαγραφή
 49. Που μπορώ να βρω τα θέματα (και τις απαντήσεις) του οεφε της β φάσης για τον ανθρωπιστικό προσανατολισμό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Διαβάστε τα αρχεία που έχω στον φάκελο 2017 και θα λάβετε τις απαντήσεις που ψάχνετε.

   Διαγραφή
 50. που θα βρω τα θεματα και τισ λυσεις για φυσικη γ λυκειου β φαση 2017

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και τα θεματα και οι λυσεις ειναι μεσα στον φακελο 2017.
   Κοιταξτε ξανα

   Διαγραφή
 51. Καλησπέρα σας, τα λινκ δεν λειτουργούν,βγάζουν σφάλμα μη ασφαλής σύνδεσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχει προβλημα το onedrive, εβαλα και συνδεσμο στο dropbox

   Διαγραφή
  2. Οι σύνδεσμοι του Onedrive έχουν προσωρινό πρόβλημα με το Firefox οπότε κάντε κλικ στους αντίστοιχους του dropbox ή χρησιμοποιήστε το Chrome. Εσεις ποιον browser χρησιμοποιήσατε και σας έβγαλε πρόβλημα;

   Διαγραφή
 52. Καλημέρα σας,χρησιμοποιώ Firefox.
  Δυστυχώς ο Firefox πλέον δεν αφήνει να γίνει exception της μη ασφαλούς σύνδεσης.
  θα δοκιμάσω Chrome και IE
  Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. καλησπερα που πήγε ο φακελος με τα θεματα του 2017\΄?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μας ζητήθηκε απο την ΟΕΦΕ να την αποσύρουμε οπότε δεν είχαμε άλλη επιλογή.

   Διαγραφή
 54. Ξέρουμε πότε θα δημοσιεύσει επίσημα η ΟΕΦΕ τα φετινά διαγωνίσματα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 2 μερες πριν την εναρξη των εξετασεων αλλα δεν βλεπω να το εχει τηρησει

   Διαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν τήρησε το λόγο της η ΟΕΦΕ...
   Ποιος ο λόγος να τα κρατάει κρυφά,ας βγάζει τουλάχιστον τα θέματα την ίδια ή επομένη που δίνεται το μάθημα....

   Διαγραφή
 55. καλημέρα,
  Θα μπορούσα να έχω ένα link με τα θέματα του 2018;
  Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Θα μπορουσα να εχω τα θεματα του 2018.ευχαριστω εκ των προτερων

  ΑπάντησηΔιαγραφή